Logga in
Välj din kommun här!

Vårloppet 2013

Skapad Feb 18
0 kommentarer

Samla ihop ditt kompisgäng, arbetskollegor, idrottsförening eller delta själv i Sjöbos nya motionslopp - Vårloppet 2013! Eller varför inte sätta upp en målsättning där Vårloppet 2013 är målet!

 

Join me kommer i samarbete med Sjöbo Handelsklubben, lördagen den 27 april, arrangera "En dag för vår hälsa"! Handelsklubben har sedan ett antal år tillbaka arrangerat en vårdag där Handelsklubbens medlemmar har extra öppet och har speciellt framtagna erbjudanden just för denna dagen. I år kommer Gamla torg i Sjöbo även fyllas med företag och föreningar som alla jobbar med friskvård och fysisk aktivitet på ett eller annat sätt. Mer information och schema angående dagen kommer publiceras bland annat här på Join me inom ett par veckor. 

 

Men det går redan nu anmäla sig till Vårloppet som går av stapeln samma dag! Vårloppet är ett lopp för alla motionärer. Det är GRATIS att ställa upp i något av loppen. Man kan välja mellan att jogga allt mellan 2,3 km till 11, 8 km, till att gå med barnvagnen, hunden eller bara promenera. Det kommer vara en gemensam start men ingen tidtagning kommer finnas. Fokus ligger istället på att genomföra det tillsammans med andra och samtidigt röra på sig! Och genom att deltaga är man med på utlottning av priser för 1000-tals kronor! Vi kommer dock ge möjligheten till att ge en frivillig startavgift på plats där allt skänks oavkortat till barncancerfonden.                                                                                          

Det kommer även finnas "pröva på" aktiviteter som Join me, Crea Salus, Fridhill och Sjöbo Fitnesscenter leder. Genom att joina dessa aktiviteter har man även chansen att vinna fina priser. Dessa aktiviteter kommer läggas upp här på Join me inom kort!

 

Gå in redan i dag på den 27 april under Sjöbos kalender och joina någon av loppen. Och dela gärna den aktiviteten till dina vänner på facebook så fler får möjligheten att motionera tillsammans!

 

Funderar du själv på att arrangera ett gratis lopp i din kommun och vill ha Join me som samarbetspartner, tveka inte att kontakta oss!

 

 

 

 

Dela inlägget
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Logga in eller bli medlem.
 
Inga kommentarer än. Bli den förste att kommentera detta!

Om Join me

Träffa nya träningskompisar!

Joinme.nu är Sveriges nya träningssajt. Vi hjälper dig att träffa nya träningskompisar i din kommun. Som medlem kan du enkelt hänga med på olika aktiviteter, lägga till egna i kalendern eller skapa en ny grupp. Det är lätt att komma igång, och helt gratis.

Alltid någon att träna med

På joinme.nu har du alltid någon att träna med. Som bor i din kommun, gillar samma träning –
och peppar dig. Läs mer hur du kan hitta nya träningskompisar i din kommun!
 

Senaste från bloggen

Apr 14 2013

Apr 05 2013

Mar 21 2013

Logga in